Tydzień sty 8
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki kukurydziane na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka, dżem, papryka, ogórek.1,3,7,11
II Śniadanie:Zupa: pejzanka z ryżem na kurczaku , jabłko.1,3,6,7,9
Obiad:Pulpety z indyka pieczone , ziemniaki, marchewka z jabłkiem i śmietaną , wafle ryżowe, miód, kalarepa do chrupania, herbata owocowa.1,3,7Koncert edukacyjny w przedszkolu "Bal u Dzięcioła"Koncert edukacyjny w przedszkolu "Bal u Dzięcioła"
Rytmika 2–
Rytmika 2
prowadzi Monika Mirecka
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie: Kakao na mleku ,bułka jaglana, masło szynka z indyka, ser żółty, ogórek kiszony , pomidor.1,3,5,7,11
II Śniadanie: Zupa: ogórkowa, chrupki kukurydziane, gruszka.1,3,7,9
Obiad:Pierogi z serem, polewa śmietanowa, marchewka ,pieczywo razowe, polędwica,rzodkiewka , jabłko, kompot.1,3 7Język angielski 2–
Język angielski 2
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
W grupie IV odbędą się warsztaty poligraficzne pt. "Jak powstaje książka"W grupie IV odbędą się warsztaty poligraficzne pt. "Jak powstaje książka"
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadalnie:Płatki owsiane na mleku ,pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska, miód , ogórek, sałata, rzodkiewka. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: barszcz biały na kurczaku z ziemniaki, ,budyń śmietankowy z płatkami migdałowymi.1,7,9
Obiad:Ryba smażona, ziemniaki ,surówka kapusty kiszonej, bułka wrocławska z masłem, dżem, marchewka do chrupania, herbata owocowa.1,3,4,7Rytmika 3–
Rytmika 3
prowadzi Monika Mirecka
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki jaglane na mleku ,pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska, miód , ogórek, sałata. 1,3,7,11
II śniadanie: Zupa: barszcz czerwony na kurczaku z ziemniaki, kisiel, jabłko.1,7,9
Obiad: Ryż z serem białym i musem jabłkowym, chleb razowy, szynka miodowa, pomidor, marchewka do chrupania.1,3,7Gimnastyka ogólnorozowjowa–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
Rytmika 1–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane, masło, ser biały ze szczypiorkiem i rzodkiewką , dżem , pomidor. 1,3,7,11
II Śniadanie: Zupa: kalafiorowa, biszkopty, budyń kakaowy, nektarynki.3,7,9
Obiad: Gulasz z indyka, kasza gryczana , buraczki zasmażane; chałka z masłem, miód, marchewka do chrupania, kompot.1,3,7,11Język angielski–
Język angielski
prowadzi Katarzyna Skarżyńska